fbpx

Villanyszerelés

A Komplett Perfekt Bau szakemberei gyors, precíz munkával, minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Minőségi Garancia

Cégünk a létesítmény átadása után 36 hónap garanciát vállal.

Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről van szó, akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, az Elektrodirekt az Ön segítségére siet. Cégünk Budapest összes kerületében teljes körű villanyszerelés szolgáltatást, innovatív műszaki megoldásokat nyújt az épületvillamosság szakterületén. 
Megkeresését követően néhány munkanapon belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, mely alapján készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot.
 

A helyszíni felmérést meggyorsíthatja a lakás alaprajzának egy példánya, valamint érdemes átgondolni a kapcsolók, konnektorok, tv, telefon, internet kiállások, és egyéb elektromos berendezések optimális helyét. Már a helyszíni felmérés alkalmával is ötletekkel, praktikus tanácsokkal látjuk el, ezzel is segítve Önt a használhatóbb, barátságosabb otthon tervezésében és kialakításában.

 

Szakipari munkák

 • Elektromos hálózat kiépítése, bővítése, felújítása, dobozok és csövek beépítése, vezetékek behúzása és kötése. Erős és gyengeáramú hálózatok kiépítése, szerelése.
 • Biztosítéktábla cseréje, szerelése. Életvédelmi Fi-relé beépítése, illetve cseréje.
 • Kapcsolók, konnektorok, lámpatestek, televízió, telefon, kaputelefon és internet csatlakozók cseréje, felszerelése.
 • Fali fűtések, villanytűzhely, elektromos sütő, bojler bekötése és beüzemelése. 

  Hívjon most:
  +36 20 922 9332

  Ajánlatkérés

   1111 Budapest, Bartók Béla út 14. 1. em. 10. ajtó

   +36 20 922 9332

   info@komplettperfektbau.hu