fbpx

Generálkivitelezés

Fit-out generálkivitelezés az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes körű befejező szakipari munkálatok elvégzését biztosítjuk.

Minőségi Garancia

Cégünk a létesítmény átadása után 36 hónap garanciát vállal.

Fit-out generálkivitelező az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes körű befejező szakipari munkálatok elvégzésére specializálódott. Fit-out kivitelezésnél kulcsfontosságú tényező a pontos, terv alapján, szigorúan betartott ütemezés, az egyes munkafolyamatok logikai és technológiai sorrendjének megfelelő kialakítása. Egy működő irodaház belső tereinek átalakítása során az irodaház működési körülményeihez is rugalmasan kell alkalmazkodni a szakembereknek. Fit-out generál kivitelezés a felkészült szakemberek és szakosodott alvállalkozók szervezett összehangolását is magába foglalja, hiszen ezek a munkálatok építészeti, elektromos és épületgépészeti szakterületen is magas színvonalat és minőséget kívánnak meg. Fit-out kivitelező mindemellett gondoskodik a beépítendő anyagok megrendeléséről és beszállításáról is. 

Ha Ön minket bíz meg háza, lakása generál kivitelezésével, mindezek a teendők a mi vállunkat nyomják! A generálkivitelező a tervezéstől kezdve, a kivitelezés minden fázisán és a helyszíni egyeztetéseken át, az engedélyeztetést, szakvéleményeztetést is egy kézben tartja. Ön bármilyen kérdésével hozzájuk fordulhat, és egyetlen emberrel, a generálkivitelezővel kell csupán kapcsolatot tartania

Egy építkezés a műszaki tervezéssel kezdődik. Generálkivitelező cégünk mérnökirodái az Ön igényei alapján elkészítik az építkezés vagy a felújítás terveit, majd engedélyeztetik azokat. Ezt követően a generálkivitelező a tervek megvalósításához szükséges minden munkafázist elvégez. 

Szakipari munkák

 • Alapozások
 • Falazások
 • Vasszerelések, zsaluzások
 • Betonozások, aljzatképzések
 • Ácsszerkezet, tetőhéjalások
 • Vakolások

Fit-out kivitelezés
 

 • Álpadlók kialakítása, padlódobozok elhelyezése, padlóburkolatok készítése
 • Álmennyezetek kialakítása, elektromos, gépészeti kialakítása, világítótestek installálása
 • Belső felületképzések – pl. falfestés, falburkolat, tapéták elhelyezése

Hívjon most:
+36 20 922 9332

Kapcsolat

  1111 Budapest, Bartók Béla út 14. 1. em. 10. ajtó

  +36 20 922 9332

  info@komplettperfektbau.hu